01 March 2011

~begitukah cinta..??~

Hi,
act xde bnde pn nk share utk entri kali nih..sje je an gatal tgn,wt2 rjin la update blog..hihi..sbb xnk la plk tnggal blog nih utk 2 1/2 bln lg..huhu...but since td mse tgh bz (bz la sgt kau kn..) bt assigment for sbjek MGT,my hsemate leh plk sebut2 psl cite ''begitukah cinta...'' haa..korg msti tau kn cite nih..?? 'spe xtau cite ni,sile angkat tgn mcm sy..'hahaha...sindrom hntu kak limah balek umh...dy tnye i, sweet x cite tu..of kos la sweet...kn..kn...hee...

act mcm dh jd rutin kot for pas 2,3 weeks,ktorg stu umh akn dok mngadap dpn tv tgok cite tu smbil dinner..huu...so..utk entri kali ni,i nk rekemen kan kt korg2 yg x tgk cite ni utk tgk sugar sweet love story nih..sgt sweet wehh...serius x tipu...<3



2 comments:

c.i.k.m.a.d.i.e said...

i tader la addicted sgt mcm u olls..and i tak lah rase sgt shuweet mereka ithu.hahahaha :))

miss_rasry said...

ok lah..ika je lah..madie an suke lyn korea je sorg2 dlm bilik..en..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...