12 March 2011

pharmaniaga lifescience...

Hi uolls!!
today i saje2 gatal nak upload gamba yg dah basi nih..huhu...tp xde la basi mane pun kan..baru 3 hari je pun...last wednesday i dgn hosemates i go for a visit kat pharmaniaga lifescience...kitorang pergi 1 bas..dlm 40 org student..lecturer pengiring ade dlm 6 org kot..

pharmaniaga lifescience...
i thought if i pegi visit nih,mesti best gile lah kan..sbb bkn senang tau nak dpt chance masuk pharmaniaga ni..tgk2 ape yg patot tgk dan patot tahu as a pharmacist-to-be kan..kitorang tersgt la excited bile dri jauh la dah nampak  pagar pharmaniaga tuh..huhu....

but then,kitorang x leh nak explore sgt pun tempat tu coz if nak masuk most of the lab,kene amek byk precaution step..since diorang kene make sure produk diorang sterile bagai dan tak ter contaminated dgn presence kitorang..huhu....

student of pharmacy...part 2...
gamba pun x leh nak snap mase dlm lab tu bcoz dat's their policy...jadi nye..dpt maen snap2 gamba kat luar je lah kan..huu...
dat's all...~
xde motif..gedixx snap picte kat bus stop..huhu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...