12 March 2011

wedding II...

Hi readers...!!!
eh..x..x..bkn i kawen utk kali ke-2..ouh..pliz la pecaye..sy mude lg la..huhu..act..baru ni la pun nak upload picte mase wedding kazen i...after seminggu baru merajinkan diri nak 'upload mengupload' nih..huhu...so..uolls lyn kan je lah gamba2 nih yea...;)

ape i bt tu..??jd bidan terjun hias meja mkn beradap penagantin..huhu...
maen taram je pun gubah bunge tuh..ngee..~

hasilnye...wah..boleh thn gak la kan..ceitt..masuk bakul angkat sendiri plk..
padahal bkn i bt sorang2 pn..hee...

ni plk adik i..yg tersgt la rajin jd flower boy  dok bg door gift kat org yg dtg...
mmmuuaaaxx...!!!

mane gambar bride n groom kan..??mcm i punye wedding plk kn..over you...huhu...sat2..
since tema dy pink+aqua blue..so bunga telur kat situ ade
2 kaler ye tuan2 dan puan2..huhu....comel kan pelamin dy..i likee...<3
not yet gmba pangantin..haha...gamba mhl nih...i bersusah pyh nak kene menyelit di antara ramai2 cameraman kat dpn tuh..akhirnye...

dpt pun snap gamba king n queen of d day..since i pendek+kecik...jd,terpaksa la ye zoom jgk..tu yg gamba pun low quality....huh..x kire..asal kan dpt gak snap..hee...
ni combination cake n cupcake..comel je..

okeh..it's time....

to eat cupcake..hbes je photoshoot ngn pengantin...acting ala2 potong kek 2,3 kali pun x jd..akhirnye..kitorang pun rembat je cupcake tu sorang satu..huhu...yummmyyy....
okeh..perut dah kenyang...bdn dh penat..kite..
snap picte la plk kan..hee...i plg suke gamba ni..
credit to;my aunt..
tu je la pun yg i rajin nak upload..kang i upload byk2 pn..uolss tgk sampai nak termuntah hijau plk kan..sbb...serius gamba we'all je pun lah yg byk..hihi...gamba bride n groom byk kat cameraman profesional la kan..huhu...dorang mane maen takat camera 5.0 mp kan..hee...

act,tgh bermuram dan bersedih hati jgk la..coz tomorrow kenduri belah groom plk kn..kat melaka..i punye la excited..dah canang kat satu kampung,kate i nak balek diz week..tp ttbe plk hari tu my mom msg n told me..my dad kate xpyh balek coz if i balek pun,belum tentu i akn dpt ikot dey'all pegi melaka sbb kete dah full sgt..huwaaa....plus i ade test next week..so,my mom suruh dok je kat puncak nih,n studi...masalah nye..studi ke..??tepuk dada,tanye selera la kan...huhuhu...

so,terpaksa la i redha dan menerima ketentuanNya..hee...rite now,tunggu je la sepupu sepapat i upload picte dey'all berjln2 mkn angin kat melaka masuk fb..huh...jeles teramat...;S 

neway...this entry is dedicated to my mom...yg bakal menyambut hri lahir yg ke-48...
mmmuuaahhxxx....<3


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...