24 May 2011

header and layout baru..ngee...

hi guys..
mlm ni suppose x plan pun nak update blog..tp tetibe terase gatal plk tgn ni nak menaip..hehehe.....
act..i baru je tukar layout dgn header baru..yes i know..mmg x lawa pun..hee..sy kan budak baru belajar..hihihi...at least i puas hati..plan nye nak tukar layout yg ala2 matured sikit kan..ehehe...tp bila dah jumpe yg terkenan di hati,x leh pakai plk..i dah try banyak kali paste html code tu tp still x boleh..yg ni pun jd la..walaupun x berapa nak matang kan..wee...~

tengok..ni la hasil nye..bile bdk baru belajar edit gamba..ehee...:)

22 May 2011

maddi jane..;)

Hi readers...
cube bagitau kat i sikit sape yg x kenal dgn si kecil molek maddi jane ni?xde kan?ramai yg kenal dia rite?mane2 yg rase mcm x pernah dgr name maddi jane tu bole la tanye kat mr. google ye..hihi...

1st time i got to know 'bout her mase i bw blog cik fatin liyana..kat situ ade 2 vid youtube..satu video maddi jane and the other one is rebecca black...that time maddi jane tgh nyanyi impossible..i mmg suke gile lagu impossible by shontelle..but then bile 1st time dengar maddi jane nyanyi..i dah ter fall in love...ceh3x..hihihi....mase tu i x sangke plk yg si maddi jane ni is just 12 years old girl..lg mude dari sy rupe nye..tgk gaye mcm matang je..but sweet..and cute..;)

since then i keep hear all the songs yg dia nyanyi..mmg kdg2 tu i lg suke version maddi jane instead of the ori one..huhuhu...kebetulan plk my housemate,nafisha mulki tgh gila bayang dgn JB..dia pun download sume lagu2 JB dgn maddi jane skali..then dia transfer and bg kat i..mase tgh study week hari tu,kalau i dgr lagu,konfem ulang2 lagu maddi jane je la..hihihi...sampai cik madie pun bising..hihihi....

and this is the latest lagu maddi jane yg i adore the most,price tag by jessie j..b4 ni i pernah je dgr lagu price tag ni sang by jessie j kat radio..but cam xde feeling nak tersuke je..then..one day my roomate kate,maddi jane ade nyanyi lagu price tag jgk..i pun excited la nak dgr kan..yeah..i love it...rite now..keep repeating that price tag by maddi jane...;))
nampak comel je kan dy..<3

17 May 2011

end of exam...jalan..jalan..jalan...and jalan2...;))

Hi guys..!!
ok..bahagia nye la kan bila dah habes exam...seronok gile..ceitt...over plak..huhuhu....
neway..10/5 hari tu i habes exam..habes exam pukul 12..pukul 1 dah ade plan nak kuar dgn housemate2 i..hihihi...tp plan je pun..pukul 2 baru gerak...hehehe....

10/5/2011

venue : jusco bukit raja,plaza alam shah
time : 2 pm - 1 am
tengok fast five,karokk menyumbangkan lagu,maen bowling(juara longkang)...;))








11/5/2011
kemas umah..kemas umah..and kemas umah..biasala..kitorang nak balek kampung and cuti sem 4 bln..woaah..heaven..;))
overnite kat umh kwn i,shasha together with ayu...miss them alot..lame sgt x jumpe mereka..<3

12/5/2011
genting..!!!!
ok..terlebih excited sudah..huhuhu...saat yg ditunggu2...;D
i together2 with ayu,shasha and partner,fuza and partner...
sedih seket la sbb fuza and fara xdpt pegi..termasuk la en. ridhwan yea..;((


mlm tu..kitorang plan nak tengok midnite movie kat klang..lu langsi..lu mati...hari tu tgk trailer dia..mcm best je..tp x sempat plk..so..kitorang pun lepak downtown shah alam je la..

13/5/2010
time to back home..ouh..jauh perjalanan baru la sampai umah kan...
i tunggu kat kl sentral..3 tren lepas..mak oii..ramainye la kan org nak balek..korang x leh ke x balek mase aku nak balek..??huhuhu...(kau ingat ktm bt tren tu utk kau sorg je ke??hahahah...)

mlm tu dkt kol 9 baru la i sampai umah..ouh..home sweet home...rindu gler kat umah...lame dah i x balek umah..tp..xpela..cuti 4 bln kan..hehehe...
and  now..bru la sempat nak update my blog..;))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...