22 May 2011

maddi jane..;)

Hi readers...
cube bagitau kat i sikit sape yg x kenal dgn si kecil molek maddi jane ni?xde kan?ramai yg kenal dia rite?mane2 yg rase mcm x pernah dgr name maddi jane tu bole la tanye kat mr. google ye..hihi...

1st time i got to know 'bout her mase i bw blog cik fatin liyana..kat situ ade 2 vid youtube..satu video maddi jane and the other one is rebecca black...that time maddi jane tgh nyanyi impossible..i mmg suke gile lagu impossible by shontelle..but then bile 1st time dengar maddi jane nyanyi..i dah ter fall in love...ceh3x..hihihi....mase tu i x sangke plk yg si maddi jane ni is just 12 years old girl..lg mude dari sy rupe nye..tgk gaye mcm matang je..but sweet..and cute..;)

since then i keep hear all the songs yg dia nyanyi..mmg kdg2 tu i lg suke version maddi jane instead of the ori one..huhuhu...kebetulan plk my housemate,nafisha mulki tgh gila bayang dgn JB..dia pun download sume lagu2 JB dgn maddi jane skali..then dia transfer and bg kat i..mase tgh study week hari tu,kalau i dgr lagu,konfem ulang2 lagu maddi jane je la..hihihi...sampai cik madie pun bising..hihihi....

and this is the latest lagu maddi jane yg i adore the most,price tag by jessie j..b4 ni i pernah je dgr lagu price tag ni sang by jessie j kat radio..but cam xde feeling nak tersuke je..then..one day my roomate kate,maddi jane ade nyanyi lagu price tag jgk..i pun excited la nak dgr kan..yeah..i love it...rite now..keep repeating that price tag by maddi jane...;))
nampak comel je kan dy..<3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...