14 June 2011

blogwalking

Hi,
recently i rase macam malas gile nak blogwalking..even kalau i blogwalking pun,just bace entri,or sometimes do leave comment..name nak follow memollow and tinggal jejak kat shoutmix or whatsoever ni,i jadi malas sikit..thats why now my blog punye trafik pun macam x menggalakkan je kan(macam la before ni trafik blog kau sibuk je memanjang kan..sampai jammed..haha..)bukan ape pun..it just..i've been very lazy to log in my google account..hihi..malas betul kan..??

ni lah jadi nye kan..my shoutmix box pun sepi je..huhu..boleh nampak kan kat situ last comment by cik fisha pun on 28th may..whoaa..sekarang dah in the middle of june..thats mean,dah almost 2 weeks i x blogwalking..hee..

nak update entri pun malas..hee..ape la nak jadi kan..but its okay..i don't mind..because any entry that i wrote memang i tulis based on my mood pun..no any other intention..so,bila tiba2 i macam lame x update,means i tak de mood nak update my blog la tu..huhu..chill..~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...