18 June 2011

my super duper superhero =)

Hi all,
for these past 2 days i feel a little bit down..sebab result exam sem 2 yang agak mengecewakan..apa2 pun i still bersyukur padaNya sebab lulus semua paper..even x cemerlang 4 flat la kan..DEAN LIST..huh..jauh panggang dari api..heh...

well..well..well..the result was sent trough my email..and i asked my bf check kan untuk i..and dia promised nak check lepas solat jumaat..

a day before result exam keluar tu,memang i x rasa apa2..sebab saja x nak memeningkan kepala,me'nervous'kan nerve cell..hahaha....tapi before tengahari,my roomate dah call and i dah boleh expect apa soalan cepumas yang akan keluar..huhu..like what i've expected..she do asked me..and big congratez to her for her success..that moment i start feel nervous..aduii..

lepas solat jumaat..i video calling dengan bf i kat skype..and dia terus logged in my email..masa tu,i dah x tau dah i punya nervous dah sampai tahap ape dah..then,my bf sebut every each subject that i took last sem sekali dengan gred..huwaa...

bila rasa macam dah x tahan nak nanges,i terus avoid my web cam...hihihi..malu...*blushing..auww...
lama jugak la i macam tu..fuhh...then bila dah dipujuk dan ditenangkan barulah i rasa macam lega sikit,i ajak dia main backgammon..hahaha..saja nak mengubat jiwa yang lara ni..grrr...
ilysm...thanx dear..<3
not forgotten cik farhah hafizah di atas kata2 anda semalam..hihi..thanx...
insyaAllah i'll try harder and harder for the next,next sem...;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...