04 June 2011

nur kasih...

wuwuwuu...i memang la ketinggalan zaman kan sebab baru berpeluang tengok cerita nur kasih...x pela lambat pun asal kan dapat gak tgk..dengan orang tersayang pulak tu...hihihi...happy tak terkata..;)) 
ooo...cerita tu memang la boleh buat uolls meleleh air mata x hengat dunia..huhuhu...but then dalam2 tengah sedih tu,boleh pulak kan ade kejadian yang memalukan i...uhh...x mau ingat dah...boleh pulak dia duk gelak2 kan i x hengat dunia...i bet mesti mak cik dekat seat belakang kitorang panas hati je sebab diorang tengah syok layan part menyentuh hati adam dengan nur tetibe boleh pulak kan dengar kitorang ketawa x hengat...huu....apa2 pun...i bahagia...and nak tengok lagi pun boleh..hihihi....

2 comments:

man said...

sedih @ ketawa sebab hati terusik...

eqa_rasry said...

both..sedih bile hayati cite nur kasih ni..n ketawa bile there's something funny happen to me..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...