28 January 2014

Caterer

Assalamualaikum readers,

Now baru rajin sikit nak update progress wedding preparation. Hihi. Last Saturday saya pergi Sungai Buloh dengan siblings and cousins jumpa caterer. Penuh jugak la kereta.  Main redah je sebenarnya ni. Tak ada calling2 or apointment pun sebab tersalah call number. Haha. Saya tak perasan ada hotline number kat bawah website tu. Actually caterer ni my cousins yang suggestkan sebab last year dia kahwin pun pakai caterer ni. Pak cik, mak cik includes my parents pun puji2 je makanan masa wedding my cousins ni. Nama caterer ni Eiman Caterings



So, last Thursday saya pun google and tengok their website. Rupanya ada promosi diskaun 8% sampai 26 January. Saya pun cepat2 la call number on that website. But unfortunately, semua number tak berangkat or macam tak ada line. 3 hari saya cuba still fail. On Saturday,borak2 dengan along and along tanya, nak try walk-in? saya pun ok je la. Ini pun sebenarnya salah satu unplanned activity lah ni. Hihi. 

My sis pulak masa tu tengah keluar dengan cousins. Terus saya call sebab nak ajak dia. Sekali dengan cousin2 saya pun ikut jugak. Memang happening jugak la. Kak Sarah the PIC cantik and peramah sangatttt. Dia pun kata, suka je tengok kitorang cousins2 ni happening sebab dia kata jarang tengok orang yang rapat dengan cousins. Hihi. Well, kami memang begini sebab dari kecik sentiasa bersama, dibesarkan pun dalam environment yang sama. Proud. Hihi.Settle book tarikh for my date dekat caterer but still banyak yang pending. Especially bila kak sarah tanya majlis buat kat rumah ke dewan? Actually still tak ada final decision lagi pasal venue since ada masalah sikit pasal dewan yang my mom nak sangat tu. Later, saya cerita ye.


Yeay. One done, many more to go. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...