30 January 2014

Hunting Cadar Pengantin

Assalamualaikum semua,
Happy holiday sebab tahun baru cina. Hihi. Besttt sebab my mom cuti. So pagi2 tadi lagi my mom dah kejot ajak pergi KL nak beli cadar pengantin. Terkezut iolls taw. Huhu. Sebab ingatkan my mom nak support untuk kenduri je macam katering,dewan etc. Pasal bilik pengantin, cadar and benda2 kecik ingatkan saya kena pakai duit sendiri. Siap dah buat bajet lagi sebab tak nak la nanti over budget kan. Nak korek duit mana pulak la kan. Hihi. Since my mom dah kata nak beli kan, ofkos la saya terima dengan hati berbunga2. Kikiki.

Went there with my mom, angkut sekali semua adik2 and along. Dah kata cuti kan. Except adik saya yang bongsu sebab kena sekolah. Hihi. My dad pun x ikut sebab nak hantar adik pergi sekolah.

So, setelah 3 jam hunting for cadar pengantin, along and adik saya yang sorang tu pun sampai 2 kali pergi kereta hantar barang. Kitorang pun balik dengan senyuman lebar puas hati walaupun dompet makin menipis dik non oii. Hoho.

Ni la dia hasil tangkapan siang tadi. Yang dua orang tu dah mula buat muka bosan. Anyway terima kasih along, terima kasih caer. Tolong angkat barang. Kikiki. :D


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...