11 February 2014

Kad Kahwin Done!

Assalamualaikum semua,
Last week dah settle dewan,doorgift and kad kahwin. So, lepas ni boleh la tidur malam dengan lena. Hihi. Hamboiii overrr sangat ayat. Wee. Tapi betul la. Saya rasa lega sangat sangat sangatttt. Lepas ni kalau balik rumah on weekend sekali sekala tak adala banyak benda yang nak kena settlekan kan?

Kad kahwin saya tempah dekat hentian kajang je sebab dekat dengan rumah. So, senang nak pergi ambik nanti. Hehe. Padahal sebab masa nak pergi buat kad hari tu kitorang dah malas nak survey kedai lain and pergi jauh2. Dua2 pun malas nak buat research. Cukupla research fyp hari tu. Hihi. Semalam orang tu pun dah email me draf kad kahwin. Correction pun dah buat. Now, my mom request nak hold dulu tak bagi printing sekarang sebab takut ada perubahan or any correction yang baru ternampak. (apakah ayat ni tunggang terbalik. Wehuu.) So, dalam bulan 4 nanti boleh la suruh diorang start printing.

Current mood : nervous sebab result exam keluar next week. Huhu.
Thanks for reading this entry guys. Goodbye.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...